Jälleen kerran oon ajoissa liikkeellä ja Joululahjojen teko on alkanut. Päivät kun oon kotona, niin ei jaksa kokoaikaa siivotakkaan, niin piti keksiä jotain tekemistä, joten kaivoin sängynaluslaatikoita ja löysin Maxi Mohair lankaa, josta edellisenä talvena kudoin itselleni ihanan muhkean kaulaliinan, heti tuli mieleen työkaverini, joka yritti kyseistä liinaa multa pois ostaa ja tein sitten sillekin liinan, tällä hetkellä se odottaa laatikossa, että päättäisin langat.

Seuraavaks kudoin itselleni lapaset yläasteen kässänkirjan avulla.

Sitten otin työkseni kutoa "anopille" villasukat, johon tein sellasen kivan makkara-varren. Eli kudoin muutaman kerroksen oikeaa,  jonka jälkeen käänsin työn ympäri ja taas kudoin muutaman kerroksen... nämäkin muuten valmiit, mutta päättämättä.

Tämän jälkeen tein lapinlapaset miehen siskolle, tosin nekin hiukka kesken, kun pitäisi peukalot tehdä, eikä nappaisi tällä hetkellä lainkaan, koska...

...Aloitin tekemään itselleni taikajakkua. (novita talvi 05) Lankana Nalle colori vihreä. K.o tekeleestä lisäilen kuvia, kunhan muistan kameralla muutaman nappaista.

Nyt on tullut muutama tilaustyökin, eli pitäisi tehdä em. lehden mallin mukaan kaverin pojalle villapaita, jossa on lisko. Tuosta tulee ensimmäinen työ, johon olen koskaan tehnyt mitään kuviota. mutta luultavasti se onnistuu, kun oikein yrittää.

Ja serkkutytölle pitäisi tehdä pipo/hattu huopanen-langasta. 

Lisäksi pitäis vielä isille ja "appi-ukolle" tehdä lapaset ja villasukat. Mutta onneks omat hommat voi jättää hetkeks lepäämään, jos tuntuu, että aika ei riitä, ja lapaset ja villasukathan tekee parissa päivässä.