Soitin tänään lastenklinikalle Siirin tuloksista, niin ei siellä ollut mulle mitään uutta kerrottavaa, kaikki tulokset olivat jo tulleet. Mutta niissä ei ilmennyt mitään, eli nyt tuli kuolintodistukseen kuolinsyyksi "viirusepäily".

No lääkäri sanoi, että joka tapauksessa nyt mikään ei tue, että kyseessä olisi joku perinnöllinen/uusiutuva vika, joten seuraavan raskauden aikana ei pitäisi tulla mitään ihmeellistä. Joka tapauksessa seuraavan raskauden aikana kuulutaan naistenklinikan erikoisseurantaan, eli kaikki mahdolliset testit otetaan jo raskauden aikana. Eli lapsivesitestit ja istukasta joku testi. Menen nyt vielä lastenklinikalle juttelemaan lääkärin kanssa, jotta hän voi selittää paremmin kaiken.

Ja nyt pitäisi vielä pyytää jorvista ja lastenklinikalta kaikki mahdolliset paperit, aion antaa ne yksityisen lääkärin oikoluettavaksi, jos ilmeneekin jotain virheitä heidän osalta. Vaikka ei tässä vaiheessa ole siihen suuntään mitään epäluuloa, niin ajattelin, että jos nyt katsotaan läpi kuitenkin. Jos näin on, niin saadaan sitten ainakin näitä kuluja maksettua, joita tässä on tullut, Vaikka ei se missään tapauksessa kuollutta korvaa.

Varmasti monen mielestä tämä teksti nyt vaikuttaa kovin itsekkäältä, mutta se ei ole tarkoitus.