Elikkä, eläimiä meille asustelemaan on eksynyt neljä. Kaksi koiraa ja kaksi kissaa.

Ensimmäisenä meille muutti asumaan sekarotuinen(saksanpaimenkoira-collie)  Manu koira, joka tuli meille kolme joulua takaperin mummin kaverin kautta. Oltiin jo Jonin kanssa jonkin aikaa katseltu sopivaa koiraa ja harkittu niin sekarotuisia, kuin rotukoiriakin (hovawart oli mielessä), mutta sopivaa koiraa vaan ei ollut osunut kohdalle, kun oli tarkoitus ottaa nuori koira, jotta sen olisi itse saanut koulutettua. Nyt kuitenkin kävi niin, että kun aattona käytiin mummilla vierailulla, niin hän kertoi koirasta, joka oli hänen tuttavansa Reiskan entinen. Manu oli alunperin tullut Reiskan naisystävän vanhemmille, mutta heillä molemmilla kunto petti, joten Manu muutti Reiskalle. Kävi niin ikävästi, että pari erosi ja Manu jäi Reiskan exälle asumaan, nainen ratkesi ryyppäämään ja manu jäi huonolle hoidolle ja lenkitykselle, niinpä reiska sitten halusi manun pois naisen luota. Itse Reiska ei manua pystynyt ottamaan, kun asui niin pienessä asunnossa. Kun manu tuli meille se oli 5 vuotias, nyt sille on ikää kertynyt jo kahdeksan, mutta se on edelleen kakara.

Toisena meille muutti kolli-kissa Täplä aivan pentuna. Täplä on nyt 2 vuotias ja 5 kiloinen möllikkä. Täplä on äärettömän seurallinen ja koiramainen kissa.

Kolmantena meille muutti Muru narttu-kissa, Muru meille tuli Täplän kaveriksi, kun Täplä rupesi pissimään nurkkiin ja ajattelimme sen johtuvan seuran puutteesta, kun joutui olemaan pitkiä päiviä yksin kotona. Muru on nyt meillä ollut vähän vajaan vuoden.

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä meillä asuu Pami-koira. Pami on 2 vuotias sekarotuinen narttu, joka synnytti kesällä 10 pentua. Pami asuu meillä luultavasti tilapäisesti, kunnes sille löydetään hyvä uusi koti. Pami tuli meille Jonin siskolta, ja sillä on vähän samantapainen historia, kun manulla, eli pariskunta eroaa, mies juo ja pami joutuu huonolle hoidolle. Jonin sisko ei pamia voinut ottaa, koska hänellä on jo kaksi koiraa, eikä kolmen kanssa yksi ihminen pärjää.