Ei oo tällä viikolla mennyt ihan putkeen noi mun kotitöitten teot. Illalla täytin astianpesukoneen, jotta ois saanu sen yöks päälle. En sitten muistanu laittaa sitä nukkumaan mennessä päälle, niin nyt sitten pesin astiat kalliilla sähköllä. Kaikenlisäks tuota pesukonetta vaivaa jokin, kun tuntuu, että kaikki astiat jää enemmän tai vähemmän likaseks. Kaikki pitää vielä huuhtoa, kun ne ottaa koneesta pois, kun näyttää siltä, että niissä olis vielä pesuaineet kiinni.

Lakanat vaihdoin tuossa muutama päivä sitten ja vein pesukoneeseen, niin nyt sain mennä laittamaan koneen uudelleen pyörimään, kun en ollut muistanut/jaksanut käydä nostamassa niitä kuivuriin. Pitäis taas juosta pesutupaan, jos vaikka nyt sais noi lakanat takasin kaappiin.

Pakko vaihaa lakanat useammin, kun oikeassa elämässä ois tarve, kun koirat pyörii tuolla sängyssä, josta seurauksena on se, että keuhkot on täynnä koirankarvaa. Ei auta vaikka heittää päiväpeiton sängyn päälle, kun ne petaa sen pois siitä.

Huomaa, että ei oikein ole kunnon tekemistä, kun pitää siivoamisetkin vuodattaa tänne. On niin kivaa kun näkyy yli 300 kanavaa ja mistään ei tule mitään katsomisen arvoista.