Siivouspäivä, mahdotonta.
Turhaa puuhaa,
kukaan ei sitä huomaa,
en edes itse.

Melkeenpä runo, vaikka vaan yritin saada jotain asiaa "paperille. Mutta tosiaan, tänään on siivouspäivä, kun huomenna loppuu tämä meidän kolmen viikon koiranvahti pesti. Kyllä neljä koiraa on hiukan liikaa. Ei saa hetkenkään rauhaa. Kun liikauttaa varvastaankin niin kaikki koirat hyppää pystyyn ja luulee, että oon jonnekkin matkalla.

Niin tosiaan, siihen siivoukseen, Kasasin kaikki meidän kamat jo laukkuun ja imuroin. Piti ensin vaihtaa pölypussi. Imuroiminen tuolla imurilla on turhaa toimintaa, en käsitä miten Pia pärjää tuon kanssa. Imutehot on kohdallaan, mutta kun ei tuossa ole mattosuulakkeita, (vai miksiköhän niitä karvoja kutsutaan?) niin imuri imee niin kovaa alttiaan kiinni, että se vaan työntää hiekkaa tieltänsä. Koirat työnsin ulos siksi aikaa kun imuroin, ja oli pakko pestä niiden jalat, kun ne palasi sisään. Sitten olikin lattia ihan märkä, kun en taida osata kuivata tassuja. Vielä kävin laittamassa koneellisen pyykkejä pyörimään, niin ei tarvitse likaisia vaatteita kotiin kantaa.  

Otin kaalilaatikon sulamaan, kun ei ole mitään ruokaa kaapissa, eikä ole rahaa käydä kaapissa. Viikon päästä menen takaisin työhön ensimmäistä kertaa tuon Siirin kuoleman jälkeen. Ehkä sitten nämä ahaongelmatkin alkaa helpottamaan, kun tulee oikeaa tiliä. JOllei ala, niin pitää oikeasti harkita uran vaihtoa, tahi elämäntapamuutosta. Mutta nyt loppuu kirjoittaminen, oli tullut 20 sähköpostia, pitää katsoa josko olis tullu jjotain mielenkiintoista, mitä voin tänne postata.