Melkein kuukausi töitä takana tuon 4 kuukauden "loman" jälkeen. Ensimmäiset päivät meni aikalailla totuutellessa ja jalat oli todella kipeät illalla, kun pääsi kotiin, ja uni maistui pitkästä aikaa oikein loistavasti.

Kaksi uutta työntekijää tullut sen jälkeen, kun itse jäin lomalle ja yksi oikein hyvä ystävä lähtenyt pois. Tässä siis tutustuttu pikkuhiljaa. Nuo uudet työntekijät kun on jo "aikuisia", niin joutuu pikkaisen miettiä, että mitä puhuu jne. Toinen näistä uusista vaikuttaa hiukan vaikealta persoonalta. Hän ei oikein tahdo ottaa neuvoja vastaan, vaikka itse tulisikin apua pyytämään. Kuittaa vaan avun:"joo joo". Tulee sellainen fiilis, että eikö apua alunperin pyydettykään, vai mistä on kyse.

Vanhat työkaverit on ottaneet mut ihan hyvin vastaan ja mulla ei ainakaan vielä ole hermot menneet niiden kanssa. Aikaisemmin oli aina välillä pientä kärhämää, mutta nyt ei ole sellaista ongelmaa ollut.

Ja myynti on nyt nousussa, ennen joulua oli kuolluttakin kuolleempaa, mutta nyt huomaa, että ihmiset kyllästyi jo lomailuun ja haluaa kotoa pois, niinpä ne lähtee kauppaan. Toistaiseksi työkaverit on jaksanut muakin kannustaa, kun on hyviä kauppoja sattunut kohdalle.

Pomo palaa töihin kesälomalta tammikuun 5. päivä. Pikkaisen pelottaa, kun heti sitten olisi tarkoitus pitää kehityskeskustelu. Mä oon kovin huono tuollaisissa "haastattelutilanteissa".

Mutta eipä siitä enempää, töihin on ollut kiva palata, ja toivottavasti into kestää ainakin maaliskuun alkuun, jolloin on loman aika.