Ei tässä kovin kauaan eläis, jos joutuis yksin asustamaan. Tuli suhteellisen reilu palkka ja kuitenkin jäin näppejäni nuolemaan. Innostuin laskuja maksamaan, niin että nyt on tilillä vaivaset 8 euroa, mutta ei se mitään, palkka tulee taas 15. päivä *nauraa*.

Sitten tein sellasen virheen, että selailin noita meidän lainapapereita ja totesin, että ei oo laina noilla ehdoilla ikinä lyhenemässä mihinkään. 80 € kun tuota yhtä lainaa lyhentää, niin laina lyhenee peräti 40 €. Ja J:n laina lyhenee jopa 7 € tuosta 80€ maksusta, kuin voi olla mahollista?? mitä en ymmärrä??

Vihoissani soitin sitten Tapiola pankkiin, jossa luvattiin ottaa meijän lainat sitten, kun on pitänyt palkkatiliä siellä 6 kuukautta tai jos saa jonkun vakuuden siihen. Lupasin mennä huomenna sinne avaamaan tilin ja toivottavasti J:n äiti lähtee takaamaan, siitä kun ei ota selvää, on kiero kuin korkkiruuvi. Muutenkin tuo Tapiola vaikuttaa paljon fiksummalta, kuin Sampo, lupaavat 2,5 % korkoa päiväsaldolle, kun taas sammossa se on paljon vähemmän kuukausisaldolle.

Jos nyt sais tapiolasta tuon luoton, niin laina mun laskujen ja ymmärryksen mukaan lyhenis pois n 3 vuodessa samalla määrällä mitä nyt maksetaan.