Lintu75 haasto mut tälläiseen hauskaan, mutta jollakin tapaa vaativaan juttuun...

Elikkä ittestäni pitää keksiä 6 omituista tapaa... Aikas vaikeeta, vaikka tiedänkin, että niitä kyllä varmasti löytyisikin reilusti yli kuusi... mutta:

1) Peitto pitää aina olla tietynpäin. Eli kun vaihdan lakanat, niin katson ensin, että kumpi puoli on lakanasta se "oikea" sitten etsin peitosta sen kulman, jossa on lappu, ja vedän sen siitä lakanan reijästä ulos, joka on "ikkunan puolella". Tää on mahdoton selittää, mutta toiuvottavasti saatte jotain tolkkua. Ja sen lapun pitää siitten joka yö olla siinä samassa kulmassa samalla puolella... ja se on maalimanloppu, jos peitto pääsee kääntymään niin, että lakananreikä ei ole jalkopäässä. Mun mielestä ihan normaalia... mutta.

2) Tiskipöydällä ei saa olla tiskaamisen jälkeen tipan tippaa. Pyyhin, tarkistan ja pyyhin uudelleen.

3) Sukat on aina jalassa samalla lailla, eli jos on vaan yksi kuva esim varressa, niin sen pitää näyttää ulospäin. Miehen tennissukkien kanssa menee hermot, kun ne on kaikki valkoisia, mutta niissä on eripituisia varsia ja erivärisiä merkkejä. Ne pitää olla paritettuna, vaikka mies ei siitä mitään välitäkkään.

4) Taulujen pitää olla viivasuorassa. Mun silmässä on joku sisäänrakennettu vatupassi, joka huomaa pienenkin kallistuksen. Kamalinta mmitä tiedän on "puoliboordit", jotka ei mene suorassa :( *yök*

5) Tyhjennän kaikkea innolla, eli kännykän tarkastan ainakin kerran päivässä, ettei siellä ole 'turhia' viestejä, (en siis koskaan muista niitä heti poistaa), sähköpostini on yleensä tyhjä, paitsi, jos siellä on joku posti, johon odotan vastausta. Esimerkkejä tähän olisi hurjasti...

6) vaatekaapppini on aina linjasuorassa järjestyksessä. Jos se jostain syystä on mennyt epäjärjestykseen, niin tyhjennän koko sisällön sängylle, ja järjestelen uudelleen.

Aika vaisuja nämä ovat, mutta kun en keksinyt muutakaan tähän hätään. Nyt haastan: Paperi40, 2 viivaa, 2*äidiksi