Kannattavaa tämä lomailu. Otin tähän syssyyn nytten mun viikon talviloman ja kesästä talteen jääneen viikon kesälomaa, enkä ole koko tänä aikana tehnyt mitään hyödyllistä. Yleensä ihmisillä on tapana käydä jossain, tai tehdä jotain rästiinjääneitä juttuja kotona, mutta mä en ole saanut edes niitä aikaiseksi. Hyvä jos aamulla pääsen ennen iltapäivää sängystä ylös, kun on niin perustylsää.

J soitti päivällä ja kysyi tahtoisinko lähteä risteilylle, kun niitten firma lähtee pikkujouluristeilylle, sanoin, että voin lähteä, mutta eikös tuo ajankohta sattunut juuri niin, ettei ole töistä mitään mahdollisuutta saada vapaata k.o viikonlopulle, kun tiedän jo etukäteen, että luvassa on hulabaloota ja koko poppoo töissä. Todella mälsää.

Tuli sitten tänään seurattua jokelan ammuskelutapauksen uutisointia oikein tiukasti, oli edes jotain tekemistä, kun surffasi vuorollaan kaikkien kanavien ylimääräiset uutislähetykset läpi ja seurasi teksti-tv:tä, ihmettelen vaan, että millä perusteella eri kanavat (yle <-> maikkari) uutisiaan lähettää, kun ei selvästi mistään ole tarkkaa tietoa, niin tuli joka tuutista sekalaista sotkua, joissa kaikki asianhaarat ihan ristissä. Tuli sitten mielenkiinnosta käytyä YouTubessakin katsomassa nuo videot, joista uutisissa mainittiin. Tän ampujatyypin profiili vaikutti aika "hullulta".

Nyt tyssäs.