Mä sitten vihaan olla täällä anoppilassa. Kotona on niin siistiä ja hiljaista ja rauhaisaa. Nuo kolme koiraa saa aikaan kokoaikaisen kohkauksen, eli kokoajan kuuluu läähätystä, ujellusta, haukuntaa, murinaa, tassujen kolinaa (tällä ärsyttävällä laminaattilattialla).

Tänään alkoi ahdistaa nuo karvapallot, olihan siitä reilu viikko varmaan kun viimeksi imuroin, yritin pitkittää sitä mahdollisimman pitkään, mutta ei tahtonut enää telkkaria näkyä leijuvilta karvoilta. Käynnistin siis anopin imurin.. kamala huuto ja mitään ei tapahdu, tutustuin siis miten tyhjennetään imuri, jossa ei ole pölypussia vaan joku faking säiliö. Sain säiliön tyhjennettyä ja edelleenkin tuli tunne, ettei kaikki ole kunnossa, musta tuntuu, että toi monen sadan euron romu ennemminkin puhaltaa pölyä poispäin, kun imee sitä sisäänsä. Eletään sitten vielä viikko paskassa, en enää tuohon imuriin koske. Eikö lika ole lapsellekin hyväksi, toivottavasti ei kehitä mitään astmaa.

Muutenkaan täällä ei ole kuin kotonaan, kaikki ruuanlaittovälineet on kummia, kun ne ei ole omia. Hella nyt sentään toimii niinkuin pitää, mutta jääkaappi on omituisen pieni, vaikka on ihan samankokoinen kuin kotona, mutta mikä hemmetin pullohylly tuolla on, eihän sitä koskaan edes käytetä, ja kaikenmaailman hilloja kaappi puolillaan ajalta nakkisota. Ja astianpesukone lähinnä leikkii pesevänsä, kelpais senkin heittää kaatopaikalle, vaikka onkin monta vuotta uudempi kuin oma kone, aina jää jotain koneen jäljistä vielä käsin pestäväksi. Mur.

Kehutaan vielä kotia... Mulla on imuri, se maksoi 79 euroa 3 tai 4 vuotta sitten kun sen ostin, pölypussi siinä on vähän turhan pieni, mutta sen kanssa ei tule sitä tunnettä,, että se ei imisi pölyö sisäänsä. Astianpesukoneen ostin asunnon edellisisltä asukkailta, sekin on kai 5 vuotta vanha, mutta ei ole ikinä jättänyt yhtään astiaa likaiseksi... Pölypalloja on vaan muutamassa nurkassa, vaikka asunnossa majaileekin kissa ja koira, eikä mun imurointitahti ole mikään kehuttava. Tv ei tosin enää kotona näy, ehkä joskus hommaan digiboksin. Nyt vielä pärjään, kun on pari katsomatonta Ihanan Angelin dvd boksia..

1348745.jpg 

Enää viikko!!!