Hiljaista pidellyt näiden mun kirjoirusten kanssa, Neidin blogissa vielä hiljaisempaa. sitä yritän päivittää huomenna.

Kauniita säitä pidellyt muutaman päivää ja oon ollut oikein pirteä ja aktiivinen, tosin torstai- aamun hyvän mielen koulu jäi käymättä, kun oli niin kamala väsy.

Torstaina sain väännettyä sämpylät, ojita en ole koskaan ennen tehnyt, eikä niistä niin kamalan pahoja tullut, mitä olisi voinut olettaa. Mä en vaan käsitä, että miten niistä saa kuohkeita. Mun sämpylöihin tuli sama ongelma, kuin äitin sämpylöissä ainakin aikanaan oli, että ne oli tosi hyviä heti paiston jälkeen, mutta seuraavana päivänä liian kiinteitä. Mä haluisin, että ne pysyiti kuohkeina vielä pidempäänkin.

Viime sunnuntain järjestettiin Klaukkalassa lasten ja nuorten kirppis, jossa tuli käytyä ja löysin jessille paljon kivoja vaatteita. Kaikki on vielä liian isoja, mutta se oli tarkoituksenakin. Laitoin kaikki pyykkiin ja nyt ne kuivuu ulkona parvekkeella, ihanaa, kun on niin hyvät säät, että voi laittaa telineen ulos, niin ei ole kämppä kuin sauna kosteuden takia.

Pakastimen tarvitsisin kipeästi. Meillä ei ole kuin pakastelokero, johon saa koko ajan tehdä tilaa. Ei pysty edes neidin tuokia kovin moneksi päiväksi kerrallaan tehdä, kun ei yksinkertaisesti mahdu. Sämpylöistä puolet annoin siskolle, ettei mene pilalle, kun ei tuonne lokeroon mahdu. Kesällä olisi kiva poimia marjoja, mutta turha toivo, ei vaan mahdu!

Viime viikonloppuna käytiin äitiä moikkaamassa pyhäjoella pikaiseen, sattui kaveri soittamaan ja pyytämään kyytiä autonhakureissulle, niin lähdettiin sitten jessin kanssa autoon mukaan istumaan, matka meni hyvin ja velli lämpeni hyvin ikkunalla :)

Nyt ei yksinkertaisesti tule enää tekstiä, joten on varmaan paras mennä nukkumaan, amteeksi mahdolliset kirjoitusvirheet.