Hyvä laittaa otsikko tuohon ylös ja unohtaa heti, että mitä piti kirjoittaa. Yritin kovasti saada mielen uumenista tiedon, että mitä olen perjantaina tehnyt, mutta ei se tullut sieltä esille. Ei ole niin minkäänlaista hajua!

Lauantaina heräiltiin jessin kanssa vähän ennen kahta, kun J soitteli tulevansa kotiin. Nousin sängystä ylös, kävin avaamasta jessin verhon ja menin pikaiseen suihkuun. Ruokin Jessin, laitoin hiukset kuosiin ja maalasin naaman. Mies tuli kotio ja kävi suihkussa ja sitten lähdettiin Jessin kummisedän synttäreille. Kummisetä sai lahjaksi ämpärin täynnä autonsiivoukseen tarvittavia kemikaaleja, hylsysarjan ja paksun kasan kumeja :) Jessi oli juhlien kiintotähti hymyineen ja nauramisineen. Pääsin uima-altaassa kokeilemaan Kummisedän isän kauko-ohjattavaa sukellusvenettä :)

Juhlien jälkeen oli tarkoitus suunnata ystävän kanssa kahvittelemaan, mutta tämä ei vastannut puhelimeen. Myöhemmin soitti ja sanoi heränneensä päiväunilta 39 asteen kuumeeseen, vaikka oli jo antibioottikuuri päällä. Ei sitten menty kahvittelemaan, vaan istuttiin TAAS iltaa J:n vanhempien luona.

Tänään meni taas herääminen samaan aikaan kuin eilen, jotain täytyis tehdä. Voiko jessille laittaa herätyskellon? Mies istui koneella koko "aamun" ja minä siivosin kämppää Jessin nukahdettua sitteriin. Huomenna ei sitten tarvitse muuta kuin imuroida ja ehkä jaksaisi lattiankin pestä, kun suurin urakka on jo takana. Jos olisi ens viikolla joku kiva päivä, niin voisi harkita ikkunoiden pesuakin, niistä ilmeisesti olisi tarkoitus nähdä läpi, olen kuullut huhua. Viiden aikaan alettiin miettimään ruokapolitiikkaa, että J:n vanhemmille syömään, vaikkako kauppaan hakemaan jotain mukavaa. Päädyimme laiskottelemaan ja ajoimme hölmölän krillille syömään kunnon krillimätöt. Sieltä sitten kuitenkin suuntasimme J:n vanhemmille. Pitäis hankkia elämä!

Ja laittaa huomiseksi herätyskello soimaan ja kahvinkeitin ladata valmiiski, että saa tän elämän käännettyä oikeaan aikaan! Ja jos kävis rautakaupassa hakemassa miranolia ja maalaisi muutaman ruukun :) tai sitten ei, pitäisi myös noita kestovaippoja jaksaa tehdä. Ja jaksaa alkaa käyttää niitä. Ei olisi koskaan pitänyt opetella noihin kertakäyttövaippoihin. No, saa nähdä miten huominen menee, turha sitä on etukäteen hurjia suunnitelmia tehdä, Jessi meillä sen tahdin kuitenkin määrää!