Ja kolmatta päivää mennään.

Tänään olin ihan reipas lukuunottamatta heräämistä. Herättiin Jessin kanssa vasta puolenpäivän aikaan. Käytiin kävelemässä manun kanssa. Imuroin ja pesin pyykkiä. Tein miehelle ruokaa. Na nyt oon kutonut taikatoppia iltojen lämmikkeeksi.

Hurjasti odotan jo mökkireissua, joka on edessä tuossa juhannusta edeltävänä viikonloppuna. Perjantaina siskon töiden jälkeen olisi tarkoitus lähteä ja tiistaina tulla takaisin kotio. Äitillä tulee sitten lento keskiviikkona ja on täällä pk-seudulla juhannuksen yli.

Siskon kanssa suunniteltiin mökille tuollaista huvila ja huussi tuunausta, että jos mökistä maalaisi tuvan seinät ja katon. Ja jos saisi jääkaapin siirrettyä tuvasta pois, niin saisi pirttipöydän siihen tilalle. Ja vanhasta ruokapöydästä jos katkaisisi jalat, niin siitä tulisi hyvä sohvapöytä. Pitäisi vielä selvittää mitä tuollainen kattomaali maksaa. Seinämaalia pitäisi olla tarpeeksi. kai. Tuo maalaus suunniteltiin tehdä yhdessä päivässä, niin ei mene koko mökkeily siihen. Ja mummo voi hoitaa Jessiä. Pitääköhän ostaa asennuskaljaa :)

Viime viikolla reippailin. Keskiviikkona kävelin neuvolaan ja takaisin. Se tekee 6 kilsaa yhteensä. Ja perjantaina käveltiin rannalle ja kietotietä takaisin. Se teki reilun 8 kilsaa. Jalat tuli hiukan helläksi, mutta eipä se menoa haitannut. Ihana fiilis, kun on lihakset kipeenä. Nyt suunniteltiin kaverin kanssa, että lähdetään sunnuntaina spinningiin. Voi jäädä viimeiseksi kerraksi, mutta tuleepahan sekin kokeiltua. Ilmoitin meidät jo sinne :)