Hmm. mitähän kirjoittais, kun tuli Jessinkin blogiin jo laitettua.

Perjantaina tosiaan oltiin anopin kanssa kumpulassa koko päivä. Oli ihana aurinkoinen päivä ja sain ihanan rusketuksen. Sain myös koe-ajettua mun uuden uimapuvun. Hauska uimapuvun tekee se, että vaikka onkin koko uikkari, niin selkään tulevat rusketusrajat on ihan samanlaiset, kuin mun bikineissäkin :) Tärkeä asia tuo, varsinkin nyt, kun mulla on isoin rusketus, mitä on koko elämän aikana ikinä ollut.

Lauantaina annoin miehelle vapaapäivän, että pääsi tallille koko päiväksi. Kummitustäti tuli venlan ja miron kanssa kylään. Kummitustäti toi tuliaiseksi heinäseipään, jonka suunnittelin propata seinään ja laittaa siitä siimoilla tai jollain taulut roikkumaan. Vielä on kuitenkin auki, että saanko sen seinään laittaa, kun mies on tuollaista "vanhaa romua" vastaan. Jos en saa seinään laittaa, niin laitan sen parvekkeelle, niin siitä saa sitten amppeleita ja lyhtyjä ja muita roikkumaan. Homma on mietintä asteella. Laiteltiin kummitustädin kanssa muutama taulukin seinään. Eihän siitä ollut kuin reilu puol vuotta, kun tuonne muutettiin, eikä vielä ollut yhtään taulua seinällä.

Käytiin me ulkona kävelylläkin, löydettiin meidän asuinalueelta uusi puisto, johon en ollut vielä ennen tutustunut ja miro siellä sitten peuhasi, kun me juteltiin ja vauvat nukkui. Mietittiin, että pitäiskö mun palata töihin marraskuussa, vai jäiskö hoitovapaalle. Pitäisi tehdä jotain laskelmaa ja suunitelmaa. rahan takia tekisi mieli mennä töihin, nostaisi vähän tuloja taas ja alkaisi tekemään Jessille pikkusisarusta. Mutta jos jäisi lomalle, niin en tiedä mitä tuloille sitten kävisi, jos syntyisikin toinen siihen? Pitäisi tutkia kelan sivuja tai käydä paikanpäällä kyselemässä, mutta se sitten joskus, kun tulee inspis. Ja kun tietäis, että koska mies menee töihin ja minne....

Sunnuntaina mies meni taas tallille ja me Jessin kanssa vietettiin kotipäivää. Mies tuli tallilta kotiin jo kolmen aikaan, niin lähdettiin anopille. Anoppi oli hommannut tietokonehuoneeseen uuden näytön. Naurettavan 26 tuumaisen, joka on myös digi-tv. Nyt voi sitten lukittautua pois muiden seurasta katsomaan omia ohjelmia, jos oikein alkaa ärsyttää. Illalla mentiin spinningiin, jossa meinasin kuolla ensimmäisen 10 minuutin aikana, mutta sitten lihakset jotenkin turtui, niin jaksoin koko tunnin polkea. Ohjeiden mukaan en mennyt varmaan puoltakaan aikaa, mutta olen ylpeä, kun poljin koko tunnin. Tänään on pers-kannikat kipeät, en tiedä tuleeko lihakset sitten huomenna kipeäksi, tyypillisesti päivän liian myöhässä :) Vaikka kaverin kanssa meinattiin molemmat kuolla tunnille, niin päätettiin, että mennään toistekin :) Hulluja ollaan kait!