Sain Jessin vasta nukkumaan tuossa varttia vaille yhden, kymmenestä asti yritin... Katsoin tuon dicaprion leffan tuon ota kiinni jo saat, nyt himottaisi löytää jostain tuon frank abagnalen alämänkerta. Musta tulee isona ammattihuijari :)

Samalla kun etsin tuota kirjaa, niin yritin löytää huutonetista Che Guevara elämänkertaa, mutta ei löytynyt sitä nimenomaista kirjaa, jota etsin. Muutenkin kiinnostais ostella noita elämänkertakirjoja. Henry Ford voisi olla mielenkiintoinen tapaus myös ja on niitä muitakin, mutta ei nyt osu mieleen.

Nyt painun tupakan kautta sänkyyn lukemaan ja nukkumaan. Miehen heitin suunnilleen samantien ulos, kun ovesta astui sisään, oli niin ärsyttävä. Tämä ei ollenkaan tajua, miksi itketän Jessiä sängyssä. Kuitenkin samantien, kun mies käveli ovesta ulos laitoin Jessin sänkyyn itkemään. Kaksi kertaa piti käydä rauhoittamassa tyttö ja sitten vajosikin umpiuneen. Ja en mä mitään kymmentä minuuttia itketä vaan ihan muutaman minuutin, sen aikaa, että itku alkaa kuulostaa toivottomalta tai hysteeriseltä.

Ja niin, tämä akka on taas tummahiuksinen, se taas kertoo sen, että syksy on oikeasti tulossa.

Ja siis, nyt nukkumaan!