Kävästiin tuossa Tanskan maalla miehen ja hänen isänsä kanssa. Laivalla mentiin tukholmaan ja ajeltiin sieltä ensin tukholmasta hiukka ylöspäin tapaamaan miehen serkkua ja sieltä jatkettiin matkaa köpikseen.

Synttäritkin meni ihan vaan autossa istuessa ja lahjasaldo jäi aika laihaksi, elin toivossa, että kun tulen kotiin, niin postilaatikossa on edes kortti tai kaksi, niin ei mitään. Tämä ilmeisesti tarkoittaa, että musta on tullut vanha akka:( Mies oli kiltti ja antoi saksassa mulle 200 euroa ihan vaan turhaan shoppailuun ja appiukko maksoi yhdet kengät. Ja käytiin me siskon kanssa kasvohoidossa ennen kuin matka alkoi., se oli taivaallisen ihanaa :)

matkasta ei kamalasti ole kerrottavaa, olisi pitänyt kitjoittaa paikan päällä, kun nyt on vaikea enää sanoa niitä kohohetkiä. Saksassa oli edullista ja ostettiin elektroniikkaa ja laatikollinen (6 pulloa) valkkaria, maksoi 12€.

Laivamatka takaisin oli hurjan hauska, tapasin pari Cannon Ballssin kannattajajäsentä ja istuin heidän kanssaan iltaa aamuun asti, oli tarkoitus olla vaan sillä yhdellä tai kahdella, mutta aamuun asti siinä meni :) Tuli laulettua myös karaookkea. Laivamatka olisi mun puolesta voinut jatkua vähän pidempään, mulla oli niin hauskaa :)