Nyt ei tule mitään luovaa ja hienon verbaalista tekstiä. En vaan nyt voi käsittää taas tätä kauhajoen tapausta. Kamalasti ei vielä ole tietoa julkisuuteen tullut, mitä nyt joka tuutissa jotain.

Heti tuli tuo jokelan tapaus mieleen, että joku on saanut päähänsä tehdä saman tapauksen ns.paremmin. Taas alkaa asekeskustelu ja aletaan kiristämään aseenkantolupia ja muita. Mulla ei nyt oikein säteile, että saisin kunnolla tämän asian selitettyä, mutta:

tunnen yhden nuoren miehen, joka vaan odotti päivää, että saa metsästysluvan, että pääsee isänsä ja setänsä kanssa metsälle, metsästysluvan sai, mutta ei aselupaa (vai mikä lie). Nää saatanan pässit, jotka ammuskelee ympäriinsä saa muidenkin ihmisten elämän niin saatanan vaikeaksi. On se hyvä, että aseasioista puhutaan ja niihen puututaan, mutta...

Ja muutama kirosanavielä; Vittuperkele, Mä en tiedä nyt onko vika vuodatuksessa vai mun koneessa, mutta en saa kursoria millään normaalilla tavalla tähän tekstikenttään, mun pitää ensin kopioida teksti jostain muualta ja sitten liittää se ja poistaa, jolloin kursori jää näkyviin. Siis MITVIT!