Eli päivitysrintamalla todella hiljaista.

pikapäivitystä: oon tippunut tuolta äitiyspäivärahalta hoitorahalle ja samaan aikaan palasin töihin tekemään vähän iltoja ja viikonloppuja. Töihin palaaminen on tuntunut ihan mukavalta, 8 tunnin lauantaivuorot ei tosin paljon sydäntä lämmitä, mutta kukkarolle ne tekee ihan kivaa :) Miehelläkin alkaa vihdoin nyt tammikuussa palkka juoksemaan. Se taas vähentää mun päivärahoja, mutta eipä niillä nyt muutenkaan juhlita.

Jessillä oli 1-v synttärit joulukuun alussa ja kakkukuvia on tänne ollut tarkoitus laittaa, mutta mulla sanoo kohta tietokone itsensä irti, eikä usb-portit enäää tee yhteistyötä, joten en saa kuvia lisättyä. Laitan niitä, sitten kun kone taas toimi. Jos rahaa olisin, niin kävisin ostamassa uuden koneen, mutta nyt joutuu tällä pärjäillä :)

Jouluhässäkät ja uudetvuodet meni oikein kivasti, Jessi ei vielä lahjoista välittänyt, mutta Me miehen kanssa saatiin miehen vanhemmilta videokamera. Ihanaa, kun saa jessin puuhia ihan liikkuvaan kuvaan laitettua:) Ja raketteja katsottiin eilen koko perheen voimin, myös jessi heräsi niitä katsomaan, eipä tainnut hänelle vielä niistä kovaa iloa olla :)

Ja iso uutinen, meille tulee pikkukakkonen heinäkuun alussa. Laskettu aika on 5.7, joten sitä odotellessa:) En lupaa mitään, mutta yritän laittaa päivityksiä vielä tämän kuun puolella :)