Elikkä kerron nyt sitten koko päivän tähän...

Eli aamulla soi puhelin vähän jälkeen 8 ja katoin, että neuvolasta soittaa... mietin hetken, että vastaanko... Tuli vastattua ja oma neukkutäti sieltä soitti ja sanoi, että neuvolan lääkäri on kipeenä, että käykö ens viikon tiistaina tulla, kun sieltä löytyis vapaa aika... No eipä se käy, kun Jessillä on just kehitysseuranta silloin, ja siihenkin aikaa odotettiin puol vuotta. neukkutäti löys sitten ajan mulle toiselta neuvolan lääkäriltä vielä samalle päivälle.

Lääkärissä näin:
teki normaalin sisätutkimuksen ja totes, että ei tää ainakaan tänään synny: Kohdun suu pehmeä, mutta kiinni ja kanavaa jäljellä ~3cm. Sitten se kokeili vatsan päältä ja hetken aikaa ihmetteli, että onko sulla joku arpi ollut täällä, ennen kun tajusi, että vauvan päähän se oli, jota kokeili... totes vaan, että; oot normaalia vähemmän ylipainoinen.....kun tuntuu näin selvästi. meinasin revetä :)
No sitten otti doplerin käyttöön ja alkoi kuunnella sykettä, niin vauvan syke oli siinä 180-187 välillä... katteli jostain lääkärisivulta tuosta sykkeestä ja totesi, että notmaalin yläraja menee 180:ssa ja että ei ole lääkärin homma alkaa arvailemaan ja laittoi lähetteen nkl:lle.

naistenklinikalla:
laittoivat sydänkäyrähässäkkään mut makaamaan ja samalla ottivat supistuskäyrääkin, mun piti painaa nappia aina kun tunsin liikkeen. kätilö tuli sitten kun puol tuntia käyrää oli otettu sanomaan, että lääkäri oli todennut sydänkäyrät ihan normaaleiksi, että liikkeet aina aiheutti tuon nousun, ja muuten syke normitasolla... kysyi vielä, että tunsitko supistuksia tuona aikana... : No kyllä mää kai pari. - Jaa, näyttäis niitä tulleen tasasesti viiden minuutin välein :), Että kaippa sä sitten huomaat, kun ne oikeat synnyttävät supistukset tulee :D

Elikkä turha huoli, mutta tulipahan käytyä.