Jes, ollaan koiravahteina täällä anoppilassa, nyt on siis hoidettavana omat koirat (2) + 2 muuta. Heräsin tuossa aamulla vähän vaille 10 kun koirat kävi tuuppimassa, käänsin vaan kylkeä, että kohta herään, kun oli kello kymmeneltä soimassa. Heräsin sitten kymmeneltä, niin koiria ei näy missään. Meidän neiti oli käyttänyt taitojaan ja avannut oven, ja nyt kaikki koirat sitten oli käyttämässä itteään lenkillä. Menin kattomaan etuovelle, niin toinen omista (manu) ja toinen hoitokoirista (ukko) oli nätisti odottamassa, että kiva kun päästit meijät sisään.

Hetken kun huutelin, niin meijän likkakin tuli takaisin, mutta Papua ei näy missään. Menin takapihalle polttelemaan tupakkia ja kuuntelemaan ja totesin, että papu on kiusaamassa naapurin koiratarhalla, kun sieltä kuuluu hauke. Ainoo vaan, ettei mitään hyötyä lähteä sitä sinne hakemaan, kun se ei  anna ottaa itteään kiinni.

Hetken kun mietiskelin, niin ajoi pakettiauto pihaan, ja papu juos sen vierellä, ei vaan vieläkään antanu itteään kiinni. Pääsinpäs ainakin vaihtamaan ajatuksia naapurin emännän kanssa :)

Juur tuli papukin sisään.JES!

 

Ei se ollut kun viime viikonloppuna kun papu ja pami oli edellisen kerran kimpassa karussa. Ne lähti appiukon kanssa mettälle, jos ois vaikka nähny, kuin tuolta likalta onnistuu ajaminen. Soittelin appiukolle jossain vaiheessa päivällä, niin ilmoitti, että koirat oli ollut jo 4 tuntia poissa. Lupasi imoitella, kun koirat ilmaantuu, sanoi myös, että koirat jää metsään, jos ei ilmaannu ennen pimeän tuloa. Kun sitten tuli pimeää, niin koiria ei vieläkää ollut näkynyt, niin ne sitten jäi mettään Evolle.

Me sitten jonin kanssa lähdettiin myöhemmin kattelemaan, jos vaikka koirat jo haluais tulla kotiin. Kun kartan kanssa päästiin paikanpäälle, niin pami jo juoskin vastaan, mutta Papua ei näkyny, eikä kuulunu. Ajeltiin siinä sitten muutama lenkki, ja huudeltiin, niin papukin ilmaantu. Koirat sitten teki 10 tunnin lenkin.