Tänään käytiin Jessin kanssa Nordeassa asioimassa. Hankin nordean verkkotunnukset ja laitoin visa electronin tilaukseen. Jessille avattiin myös tili, pankki lahjoitti sinne jo 10 euroa. Sain myös Sammon balanssi lainan maksettua pois ja siirrettyä lainan nordeaan. Nyt on sitten laina, joka oikeasti lyhenee, kun sitä ei aina saa lunastettua takaisin. Sen verran alkoi Jessi pankissa hermostumaan, että en enää viittinyt sampoon mennä sitä lainaa ja tilejä lopettamaan, mutta se on sitten huomenna ohjelmassa.

Käytiin myös tuon appiukon kanssa hakemassa se eilen puhuttu pakastin. Huomenna sitten alan sitä täyttämään, en saanut tänään tehtyä niitä muffinsseja niin josko huomenna tekisi. Sämpylöitä ois myös tarkoitus tehdä uusi satsi. Ja jessille pitää tehdä parsakaali-kukkakaali-porkkanasosetta. Saa nähdä miten se uppoaa.

Ja jos vielä sais huomenna siivottuakin niin vois olla tosi tyytyväinen. Ja kelaan pitää soittaa, menen nimittäin ainakin kahdeksi päiväksi töihin nyt vapun aikaan, niin sillä kai on joku vaikutus noihin tukiin. Pitää selvittää, että millainen.

Yhteen kukkaan pitäisi myös vaihtaa multa.

Luultavasti jää ainakin puolet tässä puhutuista asioista huomenna tekemättä, mutta ei se haittaa, keskiviikkona on taas uusi päivä.