Juuri oikeanlainen meemi mulle.. Löysin tän vivikan blogista. Tosin en mee täysin akuuseen siitä, kun yleensä vaan kuuntelen, enkä tiedä lainkaan kestä artistista on kyse L <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

  1. Ensimmäinen sinuun kolahtanut laulu jonka pystyt lapsuudestasi muistamaan?

 

Kuunneltiin aina mummolla lp-levyjä. Kotoa ne oli tuotu, mutta kotona ei ollut ehjää levaria, kun neula oli mennyt kovassa käytössä epäkuntoiseksi. Lempilevyni oli äitin vanha Herra Huu-levy, jossa herra huu pelkäsi joulupukkia J . Lisäksi muistan, että tykkäsin Alfred j kwakin tunnarista yli kaiken. Lisäksi isin kanssa tuli lapsuusvuosina kuunneltua kolmatta naista ja myös muut kotimaiset ja ulkomaiset tulivat tutuiksi.

 

  1. Teinivuosiesi tärkein sävelmä?

Teinivuosina olin armoton rokkari J Jostain syystä en enään kuuntelemiani musiikkeja rokiksi luettelisi, mutta clisee, tyrävyö ja apulanta kuuluivat tuolloin kuuntelulistan kärkeen tehosekottimen kanssa. Keravan nuorisotilalla käytiin kuuntelemassa Pelle Miljoonaa.  Erinäisiä biisejä en osaa mainita muita, kun tehareitten kaikki nuoret tyypit.


3.   Kappale, joka kertoo jotakin olennaista sinusta sellaisena kuin nykyään olet?

 

Yön lasisilmä on aina kova sana. Varsinkin nyt kun suru meinaa usein nousta simmuun, mutta itkeminen on heikkouden merkki, niin tuo biisi kuvaa aika hyvin.


4.   Kappale, jonka maailmankuva on mahdollisimman kaukana sinusta?

 

Tuohon kysymykseen en osaa vastata mitään, kun enemmän löydän biiseistä samaa, kun mun elämästä, kun eriäväisyyksiä.


5.   Kappale, josta joskus pidit tavattomasti mutta jota nykyään inhoat?

 

Tähän kategoriaan kuuluu todella paljon biisejä. Äkkiseltään kaikki The Rasmuksen biisit, koska ne raiskataan aina radiosoitossa pilalle. Kyseessä on usein kamalan energiset biisit, mutta niistä menee kaikki energia, kun kaikki radiokanavat soittaa moneen kertaan päivässä monen kuukauden ajan.


6.   Kappale, jota joskus inhosit tavattomasti, mutta josta nykyään pidät?

 

Hmm. Ei äkkiseltään tule mitään sellaista mieleen. Tosin osa biiseistä on sellaisia, joita pitää kuunnella moneen kertaan ennen kun voi sanoa pitävänsä niistä. Sellaistakaan en osaa sanoa.


7.   Nimeä seitsemän kappaletta, joita kuuntelet ja jotka vetoavat sinuun juuri nyt?

 

 

 En välttämättä sanoisi, että nää on biisejä, jotka vetoaa juuri nyt, osa on niin kovia kestosuosikkeja.. tai siis noi pari vanhempaa. Ja osa sellasia, joista saattaa tulla inhokkeja kovan radiosoiton takia.

Tehosekoitin: Kaikki nuoret tyypit

Gnarls Barkley: Crazy

Sunrise Avenue: Farytail gone bad

Guns N' Roses: Civil War

Tik Tak: paha sana

PMMP: Pikkuveli

Suurlähettilään: Pitääxunaina

 

Haastan tämän blogin lukijat myös vastaamaan ylläoleviin kysymyksiin :)