J:n kanssa tuossa viikko sitten saatiin hullu idea: Rakennetaan tallin yläkertaan meille asunto. Sillä saatais sitten menoja pikkaisen tiputeltua ja mahdollisesti maksettua lainoja pois vähän nopeammin. Juteltiin J:n vanhemmille sitten siitä ja niillä ei ollut asiaan mitään vastaan sanomista. Lupasi jopa kustantaa koko lystin.

Nyt sitten oon käynyt tuolla yläkerrassa mittailemassa ja kattomassa. Ei mikään pieni keikka. Ikkunat pitäisi vaihtaa, kun siinä on tällä hetkellä vaan lasit laitettu "lautojen väliin", seiniin ja kattoon pitäisi laittaa villat, ja lattiat pitäisi laittaa uusiksi. Kattoon pitäisi sitten tietenkin laittaa myös vesieriste, joka taas vaikeuttaa keissiä, kun se pitäisi tietty laittaa lautojen ja pellin väliin, josta taas seuraa, että koko katto pitäisi purkaa.

Ja mä en tunnetusti ole mitenkään pitkäpinnainen, niin tekis jo nyt mieli mennä tuonne repimään seiniä auki. Edelliset talon omistajat kun on sinne seiniin kerännyt jotain jämävilloja, mutta kun tuossa opiskelin, niin totesin, että ei se oikein käy:)

Yritin huutonetistä katsella jotain hyödyllistä tuohon rakentamiseen, mutta vielä ainakaan ei sattunut silmiin mitään fiksua, ikkunoita kyllä oli, mutta melkein kaikista puuttui karmit. ja ilman niitähän ikkunaa ei saa edelleenkään auki.

Ja sähköt pitäisi vetää..