Jännä tilanne taas tänään. Meidän likalla oli keppi, ja ukko päätti, että se onkin hänen. Ukko otti nokkiinsa, kun Pami ei luovuttanutkaan niinkuin kaikki muut koirat tekee. Ukko sitten kävi Pamin päälle, jonka jälkeen mä huusin naama punasena kurkku suoranna ukolle, että oot sä tosiäijä kun tyttöjä kiusaat :) varmasti vittuilu auttaa noihin koirien yhteenottoihin.

Noh, Ukko jätti Pamin rauhaan ja siinä vaiheessa Papu alkoi ärisemään Ukolle, että mun muijaa et kyllä kiusaa. Viimetteeks mä tässä haluan, että hoitokoirat ottaa yhteen.

Viimeks kun ukko ja Papu otti yhteen me oltiin anopin kanssa molemmat niitä erottamassa, ei auttanut, vaikka laskettiin vettä niskaan ja heitettiin kaikella mikä käteen sattui. Loppujenlopuks Ukolla oli kaulassa läpireijät ja tassussa pippa. Mutta Papulla oli takaraivossa oikein ammottava aukko :(

Nyt onneks selvittiin säikähdyksellä, vaikka olinkin ihan varma, että tulee iso tappelu. Meidän Manukin vielä on niin tyhmä, että yllyttää haukkumalla ja murisemalla, mutta ei ikinä itse ota osaa tappeluihin.