Mihin oonkaan taas pääni pistänyt.

Ollaan taas pari viikkoa anoppilassa koiravahtina kun anoppi, appiukko ja miehen sisko lähti espanjaan, eipä  olekkaan kuin vaan 5 koiraa vahdittavana. on anopin ja appiukon Ukko ja Papu, molemmat leikkaamattomia uroksia. Ukko on kovapäinen kuin mikä, ja painaa varmaan sen 50 kiloa mutta onneksi kiltti. Papu ajokoira pitää pitää aidatussakin pihassa hihnassa, kun ei muuten pysy näköpiirissä, vaan lähtee metsälle. Sitten on miehen siskon noutaja-sekoitus Mimmi iki-ihana, jota pojat rakastaa ja Poju sekarotuinen dopperi, joka onneksi on leikattu. Sen lisäksi vielä on meidän oma höynä Manu.

Heti jo ensimmäisenä iltana otti Ukko ja Manu keskenään yhteen ja sen seuraamuksena Papu ärisi Ukolle loppuillan. Mimmi ja Poju on saaneet olla ulkoruokinnassa, kun totesin, että on liian riskialtista laittaa viidelle koiralle ruuat vierekkäin :)

Eikä siinä mitään, koirat voi olla ulkona sen aikaa kun ollaan itse paikalla, mutta kun ollaan poissa, niin koirat on tottakai sisällä. Ja talo ei ole kuin vajaa 70 neliötä, uskotte, että on vähän ahtaanlaista. Kaikki koirat kun on kuitenkin isoksi koiraksi luokiteltavia.

Ja ei siinäkään vielä mitään, mutta kun pitää päivällä olla omasa kodissa vahtimassa omaa kissaa, kun sille en saanut hoitopaikkaa ja siitä luultavasti tulisi turkislakki tai jotain muuta mukavaa, jos sen tuohon hullunmyllyyn mukaan ottaisin.

Ei oikein jaksaisi kiinnostaa, mutta kun menin lupaamaan. Onneksi ei ole kuin kaksi viikkoa....