onpa vuodatus muuttunut sitten viime käynnin :)

ja kommenttejakin tullut muutama, mutta sähköpostiin ei ollut tullut ilmoitusta niistä ? :(

Jees. http://www.youtube.com/watch?v=fHiwBJZTexo käykää kattomassa tuo Nina Mikkosen viisaana sanoma asia. En nyt naisen kanssa ole samaa mieltä, ainakaan kun sai itsensä näyttämään tyhmältä, kun ei antanut vastaväittelijälle sananpaikkaa... Mä en ota tähän ihan hirveästi kantaa, vaikka itse olenkin hoitovapaalla, kun ei mulla ole noiden tieteellisten tutkimusten tuloksia :) Ite en alle vuoden vanhaa lasta vielä mielellään laittaisi tarhaan, vaikka se lähellä olikin, mutta ymmärrän kyllä, että ei kaikilla voi olla varaa jäädä hoitovapaalle.

Enkä todellakaan päiväkotia minnekkään natsisaksaan vertaisi, kyllä se varmasti kehittää sosiaalisia taitoja, mutta siinä kyllä kehittää kerhot tai muutkin sosiaaliset tapahtumat, kun ei vaan jää lapsen kanssa neljän seinän sisään. Tää nyt on sellainen aihe, mistä tuskin saadaan minkäänlaista viisasta loppulausertta missään vaiheessaa:)

OIkeestaan lähin tätä kirjoittamaan, koska tänään oli ylen aamutv:n jälkiviisaissa taas noiin fiksu nainen (joku moilanen) puhumassa läpiä päähänsä, että pisti oikein vihaksi. oli siis kotihoidossa siinäkin keskutselussa kyse.

tässä tämä.