On tässä ollu parina päivänä ihan mukavaa paria inhottavaa vastoinkäymistä lukuunottamatta.

Eilen oli loistavan aurinkoinen sää, niin käytiin lasten kanssa ajelemassa katto auki. Parhautta! Sit kotiintulo: Pihaan ajaessa kävelee maajussi pellolta pihaan ja kyselee puiden kaadosta, eli missä meidän tontti menee ja haluanko jotain muitakin puita ojanvarresta kaadettavan samalla. Läksin menemään sisään, avain lukkoon, lukko kääntyy ja Kas!, ovi ei aukea! Ensin soitin  isälleni joka neuvoi murtamaan lukon sorkkaraudalla. Okei, ei kovin mukava vaihtoehto, eikä niin mahdollinenkaan. Seuraavaks soitin miehelle, jolle esitin asian: rikonko oven, vai ikkunan- tyylillä. Lopulta soitin numerotiedusteluun ja kyselin murtoalan ammattilaisia. Kauaa en joutunut odottamaan kun kyseinen henkilö tuli paikalle ja pääsimme sisään. Onneks oli nätti sää odotella.

Tänään tehtiin lasten kanssa puutöitä ja käytiin isän synttäreillä. Tässä tulee se toinen vastoinkäyminen:

Pösö päätti lähteä varhennettuun seisontaan. Hiukan mielenkiintoista ajella lapsien kanssa, ihmetellä kun pyyhkijät toimii aivan liian nopeasti, kotimatkalla tuli kananmunan haju, tuohon kotitielle päästessä alko kuulumaan autosta ihme vingunta "wiiiiiiiiiiiiiiiii", tasainen korkea hermoon ottava ääni. kotipihassa aloin etsiä sen vinkunan syytä, tarkatin puhelimen, lastn lelut, ei löydy syytä. sit takaluukkuun, onko siellä jotain elektronista.

Ei!, kaamee sauhu tuli akusta, lapset heittäen autosta ulos, Jessi sentäs totteli kun huusin että "auto palaa, mee vilpolaan" Jimi ei liikkunut mihinkään, sen sain sentään istutettua autosta kauemmas ja sit juoksin naapuriin hakemaan apua. Naapuri soitti pojalleen, joka neuvo irrottamaan akun kengät ja hetki sen jälkeen tuli itte paikalle irrottamaan akun telineestään ja nostamaan sen pihamaalle.

Okei, auto ei ollu tulessa, mutta aiheutin Jessille kauhean surun, ja naapurinkin kutsuin melko turhaan. Mutta: Joni pesi koko takaluukun ja minä kaiken sen sisällön, myöhemmin näkee mitä tuhoa höyrystynyt rikkihappo tekee.

Ja laturissahan vika miehen mukaan on, ilmankos ne pyyhkijät pyöri niin nopeasti, laturin hihna vinku ja valot tuntu paljon kirkkaammilt.

Loppuilta meni sit Jessin kanssa asiaa puidessa ja saunoessa. Nyt on mun aika mennä nukkumaan, en jaksa edellisen ja nykyisen postauksen välisistä ajoista kommentoimaan, mutta jos joku vanha lukija jotain ihmettelee, niin mielelläni vastaan kysymyksiin.

 

Ihanaa olla taas täällä :)