Peruuntupa tän päivänen vauvatreffikin. Ei siis tarvinnu laittaa herätyskelloa soimaan. Jessi herätti klo 10. Syötin sen ja laitoin sitteriin istumaan ja aloin kattelemaan telkkaria, sitten Jessin silmä alkoi painamaan ja vein sen sänkyynsä päikkäröimään. Ite oikasin taas siihen sohvalle. Jessi heräsi ja mä kävin sen hakemassa taas siihen sitteriin istumaan. Itse torkuin sohvalla. Jessi torkku sitterissä. Kahdeen aikaan havahduin, että hitto Jessille taas sapuskaa. Painuin keittiöön kuorimaan päärynän ja samalla laittelin kahvin tippumaan.

Vasta kun sain kahvin juotua tuntui siltä, että voi päivä alkaa, en mä mitään tehnyt, mutta aivot starttas. Yritin etsiä vanhoista käsityö lehdistä jotain kivaa pientä kudottavaa, mutta ei löytynyt mitään. Alkoi mietityttää, että mikä on kotiväki lanka, kun sille oli ohje kivaan pipaan, mutta en oo varma oisko muutama mulla oleva kerä sitä.

Pommitin mummon kännykkää, mutta ei se vastannut. Soitin siskolle, että jos saa mummon kiinni, niin käskee soittaa. Tämä raukka oli luullut, että aina kun on +358 numeron edessä, niin on kyseessä lehtimyyjä. Juteltiin pitkä tovi mummon kanssa ja sain papankin puhelimella kiinni. Papalta kysyin lupaa mökin maalaukseen, eikä sillä ollut mitään sitä vastaan. Mummon kanssa suunniteltiin yhden kamalan hyllyn tuhoamista mökiltä, ihan vaan siinä maalauksen lomassa :)