Aamulla oli aikainen herätys hammaslääkärin takia. Aika oli sovittu 8.30, jotta mies vielä ehti töihin edes jollain lailla. En edes ehtinyt tuota jännittää, mutta kyllä se oli inhottavaa. Lääkäri paikkasi ylätakahampaan, jossa aikaisemmin oli kunnon kraateri. Nyt tuntuu, että suussa on jotain liikaa, kun muovasi puoli hammasta paikka-aineella. Pari paikkaa sinne oli ilmeisesti aiemmin laitettu, ja ne oli lohjennut pois, niin jäänyt siitä sitten ammottava reikä.

En mä ole koskaan hammaslääkäriä pelännyt, eikä poraaminen ole mua haitannut. Mutta. Kamalaa, kun tuntuu, että hukkuu siihen tuoliin, kun sylki valuu kurkkuun. Eikä tilannetta ollenkaan auta se imuri, jonka ne tunkee nieluun.

Hammaslääkärin jälkeen menin kotiin pääsämään miehen töihin ja istuin sohvalle viimeistelemään taika-toppia. Sain sen valmiiksi, mutta en muistanut kuvata. Pitää yrittää jossain vaiheessa. Hetkeksi laitoin vielä silmät kiinni, ennen kuin Jessi heräsi.

Mentiin Jessin kanssa käymään mannissa lindeksillä, kun oli tullut tuo liberokerhon paketti sinne. Siihen oli hiukan pettynyt. En tiedä mitä siltä odotin, mutta ei vastannut odotuksia. Paketissa oli kertakäyttöisiä kaulureita, hauska idea, mutta mitä mä niillä teen. Housuvaippoja, pallo, kirja, kosteuspyyhteitä (+) ja baby oil näytepullo. Kaikenkaikkiaan kuitenkin ihan kiva paketti. Lindexiltä ostin Jessille kesäpipan, kun viikonloppuna onnistuin yhden hukkaamaan. Nyt se tosin on jo löytynyt, mutta vielä maailmalla.

Kärrättiin takasin autolle, purin Jessin vaunusta kaukaloon ja nostin vaunun takaluukkuun, työnsin avaimen virtalukkoon ja... Ei mitään. Ei pihaustakaan. Ei tän näin pitänyt mennä. Siinä sitten istuin ja kirosin, ei auttanut muuta kun syöttää kitisevä jessi siinä. Näpytin miehelle tekstiviestin: tää ei taaskaan lähde käyntiin. Ja tää tollo soitti; mikä ei lähde käyntiin?... ------- No en mä sille mitään voi. ------ Siihen vaan huusin, että mitä sitten soittelet. Tekstiviestin idea nimenomaan oli se, etten soita ja huuda, niin tämä tyhmä soittaa sitten mulle.

Purin taas Jessin autosta vaunuun, notta mitä tässä autossa istumaan. Kävelin mäkkäriin hakemaan hampparin ja limun, ei olisi ollut varaa, mutta kun ketutti ja nälätti niin. Istuttiin sitten Jessin kanssa pihalla auringossa tunnin verran. Tai siis Jessi kyllä nukkui tyytyväisenä. Menin taas koettamaan autoa, ei starttaa vieläkään. Appiukolle soitto, että josko hakisi meidät pulasta. Lupasi lähteä, kunhan nokikolari ensin kävisi. kattelin siinä ympärille ja totesin siihen sellaisen duunarin tulevan ja reippaana kävelin kyselemään, että voiko auttaa, että jos auton tuohon ramppiin työntäisi, niin käyntiin lähtisi. Onneksi tämä herrasmies tuli auttamaan, saatiin yhdessätuumin auto siihen alamäkeen ja auto hörähtikin siinä käyntiin. Sitten taas appiukolle soitto, että eipä tarvii hakea. Mentiin kotiin ja onneks Jessi oli taas väsähtänyt, niin pääsin itsekkin vähän oikaisemaan.

Huomenna olisi vauvatreffit ja oon kahden vaiheilla, että meenkö sinne autolla vai kävelenkö vapaaehtoisesti. Ehkä meen autolla sinne ja nappaan vaunut mukaan, että pääsen takaisin, jos auto sinne taas jämähtää. Siinä tietenkin on se riski, että auto ei lähde ollenkaan käyntiin... Saa nähdä.