Mitähän kirjoittais, jos kertois päivästä? Mitähän sitä on tänään tehnyt... Hetkinen... Mulla oli aamulla kello soimassa kymmeneltä, jos olis honkkariin mennyt käymään.Jessi tietenkin heräs seiskan jälkeen, sille velliä ja takaisin nukkumaan. (järkevää olisi noilla aamuheräämisillä yrittää sitä rytmiä siirtää, mutta josko sitten vaikka kesemmällä, kun itsekkin jaksaa paremmin.) Enpä sitten herännyt siihen herätyskelloon vaan vasta klo 11, avasin Jessin huoneen oven, että jos heräis. Painuin tupakille ja suunnittelin kahvin keittoa.

Kuuntelin, että jessi on heräilemässä, kävin nostamassa unisen sängystä keittiöön ja lämmitin tälle porkkanaa. Jonkin aikaa keikuttiin hereillä ja naurekseltiin ja sitten laitoin Jessin parvekkeelle nukkumaan. kaivoin valokuva-albumit esille ja kirjoittelin kuvatekstejä, siivoilin koneelta vanhoja kuvia pois, eikö se riitä, kun ne on albumissa ja levyllekin poltettu.

J tuli kotiin ja hetken aikaa keikkui sohvalla. Jessi heräsi ja soi taas velliä. Keikuin siinä hetken ja tuskastuin niihin kuviin, jotka on puoli vuotta olleet jemmassa kirjahyllyssä kirjojen takana ja kävin huikkaamassa miehelle, että mennään Jessin kanssa tarjoustaloon. Tarjoustaloon kun päästiin kyselin Jessiltä, että mitä me tultiinkaan ostamaan? Edellisenä päivänä oli ihan sama propleema. Nyt sentään mieli virkistyi ja suuntasin kodintavaraosastolle ja etsin sieltä vessaharjan. Vessaharjaahan meidän taloudessa ei ole muuton jälkeen ollut eli reiluun puoleen vuoteen, Harjan virkaa on tehnyt tiskiharja. Nyt pönttö kiiltää :)  Niin, sitten suunnattiin sinne missä on papereita ja muita ja valittiin kolme 200 kuvan valokuva-albumia ja uudet kynät ja suunnitiin takaisin kotiin.

Kotona sitten aloin laittelemaan kuvia albumiin, jolloin totesin, että täältä puuttuu kuvia välistä, eiku taas koneelle ja ifille lähettämään kuvia ja sitten taiteellinen lista, että osasin laittaa nuo kuvat albumiin, niin että jäi sopivat raot niille jotka lähti nyt kehitykseen. Taas lähti reilut 300 kuvaa kehitykseen, saa nähdä riittikö albumit alkuunkaan, ei varmaan, kun pitäisi saada nuo vuoden 2007 ja alkuvuoden 2008 kuvatkin kehitettyä. nuo kuvat, joita nyt joudun järjestelemään on vuodelta 2006 :)

Homma siis jäi kesken, kun J heräsi, ehkä joku päivä. Ehkä jokupäivä keksin tännekin taas jotain kehittävää kirjoitettavaa.

Ja kiitos muuten sille kommentoijalle, joka sanoi, että samettikukka ei kestä pakkasia, muistan sitten nostaa vielä sisään ne :)