Ruuan numero 2 valmistuttua Jessi nukkui jo ja Jimi oli aivan umpiväsynyt, mutta kah, kun sänkyyn hänet kannoin niin alkoi armoton huutokuoro. Samahomma oli edellisenä iltana. Ei vaan halua nukahtaa, tutti ei pysy suussa, eikä jätkä pysy selällään, vaan kääntyy millon mitenkinpäin sängyssään. Lopulta sain pojan nukutettua ja lähetettyä siskolle viestin, ettei soita ennenkuin on oven takana, kun meen päikkäreille. Tunnin ehdin nukkua, kun sisko soitti, menin avaamaan oven ja kaikki hyvin. Jessi heräs, ei siinä mitään, mutta Manu päässti alkaa haukkumaan. Jimi heräs. Siinä vaiheessa mä huusin koiralle ja marssin takaisin peiton alle, ketutti niin paljon, ettette usko.

Jatkoin kiukuttelua siihen asti, että Mies saapui kotiin. Mies sitten selitti siskolle, että ei Henna muuten olis noin pahalla päällä mutta kun se ei ole saanut nukuttua. Ei siinä enää osannut kuin hymyillä, että kyllä se mies edes joskus jotain tajuaa :)

Mies ryhtyi ruokailemaan Jessin kanssa, ja me siskon kanssa pakattiin Jimi ja itsemme autoon ja lähdettiin hommaamaan siskolle autorahoitusta. Sisko on jo kaksi viikkoa ajanut autokaupan autolla vain käsiraha maksettuna. Aktiapankki, jota henkilökohtaisesti vihaan, ei myöntänyt siskolle lainaa, kun kehtas mennä vaihtamaan työpaikkaa. Myös rahoitusyhtiön kanssa oli hiukan ongelmia koska 1) siskon työpaikka on määräaikainen (eikö hoitoalalla aina) 2) sisko on vuosimallia -88, eli ikää sen 21, joka se sekään ole riittävä 3) myöskään minun ikäni 24 ei olisi ollut riittävä, mutta rahoitusyhtiö jousti sen verran, että rahoitus saatiin ja sisko saa ajaa uudella autollaan. Minut on nyt merkattu lainan toiseksi ottajaksi (tjtn), mutta sanois siskolle, että jos minulle tulee rahoitusyhtiöstä yksikin kirje, niin siinä vaiheessa menee auto myyntiin :)

Autoliikkeestä ajettiin RTV:lle hakemaan maaleja. Nyt on maaleja 3 tölkkiä eteisessä odottamassa seiniin sutimista. Eteisestä ja käytävästä pitää vain tapetit ensin poistaa, eikä tuo muutenkaan ole ihan niks-naks homma, kun on kaikki huonekalut paikoillaan. Mutta mikäs siinä, käytävän tapetti on jo parhaat päivänsä nähnyt ja meidän makkari on alunperin maalattu Jessin makkariksi. Nyt otin ihan erilaiset maalit, kuin olisin melkeen 3 vuotta sitten ottanut, niin saa vähän eri luukia. Samalla vaihdan makuuhuoneen järjestyksen.

RTV:ltä lähdettiin vielä McDonaldsiin ostamaan perheelle mätöt ja sitten tultiin kotiin syömään ne. Laitoin lapset nukkumaan, kun mies kävi koiran kanssa puistossa ja sitten istuin tähän. Hetki omaa aikaa ja kohta nukkumaan.

Huomenna on taas seitsemän herätys, kun on Jessin kerho. Illalla onkin sitten ohjelmassa maanataisen jumpan korvaus ja torstaina tulee ystävä kylään.