Sitä kun ei ole. ei tule. Alkuun tuli ihan mukavasti ja se meni hukkaan, mutta nyt kun he sairaalassa sitä vauvalle antaisi niin nyt sitä ei juurikaan tule. Kyllä vituttaa. Alkuun eivät antaneet mun tupakoinnin takia, mutta totesivat sitten, että kun olen 2 tuntia ennen pumppaamista polttamatta, enkä muutenkaan kovin paljoa polta, niin terveydelliset vaikutukset ovat suuremmat, kuin negatiiviset. Ja juu tiedän ettei pitäisi polttaa ollenkaan, enkä jaksa siitä kuunnella.

Tänään oli vauva taas kenguruhoidossa ja tuntui nauttivan. Nukkua tuhersi sylissä koko tuon ajan. vaipankin vaihdoin. Hoitaja kehui hyvästä kaappityöskentelystä :)

Nasaalista pikkuhiljaa yritetään vieroittaa ja on ainakin vielä sujunut hyvin. Eilen oli ilman yhteensä 3 tuntia ja yöllä 4 tuntia. Tänään päivällä ei sitten ollut jaksanut niin hyvin. Toivotaan vaan, että vierottuu tuosta, niin sitten päästään jatkohoitoon.

Maito-annosta on nostettu 16 ml:an 3 tunnin välein ja se menee myös hyvin alas. Paino oli pienen tiputuksen jälkeen noussut niin että on nyt 1810 g.