Kävin ottamassa elämäni ensimmäisen tatuoinnin viime tiistaina. Mies maksoi sen joululahjaksi, kun todella hienotunteisesti sille vihjaisin, että sellaisen haluan. "Ai, mä luulin, et mä saan tatuoinnin joululahjaks" Muutaman kuvan vein tatuoijalle, jotta näki vähän ideaa mitä halusin ja siinä mun odotellessa piirsi kuvan. Jonkunverran jännitin, että kuinkahan paljon hakkaaminen sattuu, mutta kipu noli hyvinkin verrattavissa epilaattorin tuottamaan tuskaan :) Meinasin jopa torkahtaa siihen tuoliin, kun oli niin tylsää. Ajatuksena oli saada sellainen kuva, joka kertoo lapsista, mutta en halunnut lasten nimiä tai syntymäaikoja, vaan jotain muuta. Tässä kuva kaksi tuntia hakkaamisen jälkeen, enää ei ole ollenkaan ärtynyt, mutta en ole saanut uutta kuvaa otettua.

Eli siinä on nyt sitten tyttö ja poika :)

Jessi aloitti uuden harrastuksen; valokuvaamisen:

Ei ihan pikkuinen tajunnut kuinka sitä kameran ruutua saa käytettyä hyväkseen.

Ja tänään Jessi keksi kuinka yläsänkyyn kiivetään:

Tänään jäi jumppa käymättä, kun isi joutu jäädä laittaan autoa töihin, mutta sain jopa Jimin vaatekaapin siivottua, huomaa hyvin, että vaatteet on vähissä ja nekin joita on on tosi tylsänvärisiä, pitäis päästä shoppaa!!!

Ylähyllyllä sukat ja yöpuvut, sen alla Bodyt, lyhythihaset bodyt ja tavalliset pitkähihaiset, takana hupparit. Ja alimmalla hyllyllä housut.

Ja sit aloin katteleen omaa vaatekaappia, jos sieltä olis löytynyt jotain, josta ois saanu taiteiltua Jimille värikkäitä vaatteita, niin löysin tän:

Siitä meinasin tehä Jessille mekon, tähän vaiheeseen pääsin, kun en viittiny konetta ottaa esille:

Tässä tän päivän päivitys. :)